Kama Openhouse in Dresden: op 19 en 20 juni 2018

site navigatie
  1. KAMA Open House 2018 “Impress with Postpress”: 19 - 20 juni 2018

^^^

KAMA Open House 2018 “Impress with Postpress”: 19 - 20 juni 2018

Kama Dresden Wat zijn de voordelen van de KAMA oplossingen? Ultra korte insteltijden, de veelzijdigheid, de hoge kwaliteit en de toegevoegde waarde? De beheersbare investering? Of de flexibele inzetbaarheid voor commercieel drukwerk EN verpakkingen?

Ontdek het persoonlijk: “live” demonstraties van efficiënte drukafwerking op het KAMA Open House 2018 in Dresden op 19 en 20 juni. U bent hierbij vriendelijk uitgenodigd op dit event!

Wij presenteren de volledige range van machines door middel van all-in demonstraties, waaronder de volledig uitgeruste ProCut Foil stans- en afwerkingsmachine. Daarnaast tonen wij een Industrie 4.0 integratie met de nieuwe vouwplakmachine de KAMA FF 52i, die in 2017 de EDP Award gekregen heeft voor “the best folding carton solution of 2017”. We zullen de extreem snelle omsteltijden demonstreren voor het wisselen tussen verschillende verpakkingsformaten – de perfecte oplossing voor de extreem snelgroeiende digitaal gedrukte verpakkingswereld. We demonstreren ook de universele ProFold 74, de Allesdoener die de manuele basistaken vervangt (vouwen, plakken, opkleven, tapen, sluiten,…) en vooral gekend is voor zijn ultra korte terugverdientijd (ROI).

Indien u aanwezig wil zijn op dit unieke KAMA Open House kan u zich inschrijven voor 11 mei 2018 via uw contactpersoon bij LIBERTEC of via een email naar [javascript nodig]

Kama Dresden

^^^