Libertec

site navigatie
  1. Libertec nv : persbericht van 29 juni 2018

^^^

Libertec nv : persbericht van 29 juni 2018

Vrijwillige ontbinding van de firma Libertec nv

Müller Martini en Kolbus hebben besloten hun krachten te bundelen en sinds 1 mei 2018 wordt het programma boekbinderijmachines van Kolbus verdeeld door Müller Martini Benelux. Kolbus GmbH&Co richt zich nu op de productie van luxe verpakkingsmachines en boekomslagen (DA-serie), de productie van machineonderdelen en de gieterij.
De activiteit van Libertec, die zich toespitst op de verkoop van boekafwerkingsmachines, is niet langer gerechtvaardigd.

Op maandag 25 juni 2018 werd op een Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders van Libertec beslist over de vrijwillige ontbinding van de onderneming.
Nicolaas De Schryver heeft zijn functie als General Manager beëindigd. De Raad van Bestuur bedankt hem voor zijn inzet voor de organisatie van het bedrijf en de promotie van het Libertec-programma.
De liquidatieprocedure is opgestart en zal enige tijd duren.

Het verkoopkantoor in Aalst wordt onmiddellijk gesloten en de activiteiten zullen afgehandeld worden vanuit de hoofdzetel van Libertec of doorgegeven worden naar de leveranciers. De service voor de DA’s en de verpakkingsmachines van Kolbus wordt verzekerd door Kolbus UK.

Brussel, 29 juni 2018

Libertec nv

Libertec: rue Victor Oudart, 7LIBERTEC nv
Victor Oudartstraat, 7
BE-1030 Brussel
RPM Bruxelles
BTW: BE 0479.622.933

^^^