Solarco : short run golfkarton

site navigatie
  1. Short run golfkarton

^^^

Short run golfkarton

Libertec heeft een distributieovereenkomst ondertekend met de Tsjechische fabrikant Solarco.

Na de uitbreiding van het Kolbus gamma door de overname van Hycorr LLC, Kalamazoo MI ; en de samenwerking met Solema Board (ex Roda), zet Libertec de ontwikkeling van haar gamma verder voor verpakking in golfkarton.

Solarco bestaat sinds 1990 en heeft zich gespecialiseerd in de productie van installaties voor het vervaardigen van golfkartondozen in kleine en middelgrote oplage.
De door Solarco geproduceerde automatische en semiautomatische Boxmakers zijn bestemd voor de productie van allerhande op maat gemaakte vouwdozen. Enkel, dubbel en drievoudig gegolfd.

Deze machines voor de afwerking van golfkarton zijn op modulaire wijze ontworpen, wat de mogelijkheid biedt om er een automatisch laad- of lossysteem aan toe te voegen en ook meerdere verschillende afmetingen toelaat. Bovendien kunnen de Boxmakers uitgerust worden met flexo afdrukcylinders.

De Solarco machines zijn uitgerust met talrijke servomotoren. Dit garandeert een aanzienlijke flexibiliteit in de instellingen en een snij- en afdrukprecisie.

De dienst na verkoop en de training van de operatoren zijn inbegrepen bij elke geïnstalleerde machine.

^^^